Spectator sau actor?

Fotor0909105646

Nu ne propunem să distragem atenția, ci să o atragem.

Încrezători că o să vă stârnim interesul și o să vi-l și menținem, lansăm provocarea supremă: a-ți exprima părerea. Fie ea bună sau rea, e dreptul și îndatorirea ta să ți-o manifești. Îți oferim și contextul în care să te exteriorizezi, și anume un chestionar.

Lista are 9 întrebări, câte regiuni are România (încă), și este alcătuită cu scopul de a obține, pe baza răspunsurilor date, informații asupra stării (de spirit a) națiunii. Obținerea răspunsurilor și a lămuririlor o să se finalizeze cu întocmirea unei hărți a țării, made in Romania by Micromapper, pe care colegii noștri cartografi o să reprezinte frumos și viu colorat părerile voastre și zonele în cauză.

Cu cât mai multe intervenții, cu atât mai multe șanse ca părerea ta să fie majoritară (din păcate, încă funcționează tirania majorității), căci, așa cum scria cineva într-un comentariu la un share al chestionarului: „Fiecare votează pentru zona lui, se va decide în funcție de unde sunt mai mulți care votează. Că doar n-o să recunosc că moldovencele sunt mai frumoase… ”

De cunoașteți sau recunoașteți, haideți să facem să fie bine…ca să nu fie rău, zic. Click-uiește „aicișaia” și dă frâu liber românului din tine: http://goo.gl/kfr9NS.

Un gând despre “Spectator sau actor?

  1. Pingback: O altfel de hartă a României arată astfel | Power of maps

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s