Globuri pământești

Fie că le folosiți pentru decor (adică nu le folosiți, căci în acest caz nu sunt decât piese de mobilier), fie că le folosiți pentru cadouri (ceea ce înseamnă că iar nu le folosiți, de fapt, fiindcă numai le cumpărați, în speranța că altcineva le va folosi), ori le utilizați chiar în scopul pentru care au fost inventate, globurile pământești n-ar trebui să lipsească din biroul nimănui.

Tocmai de aceea, acum avem și noi unele pe site-ul www.fabricadeharti.ro, disponibile să fie dispuse pe mesele voastre. Prețurile lor pornesc de la 49 de lei și ajung la 836 de lei. Dar cine poate pune preț pe lume, până la urmă? Poate voi, dacă o prețuiți.

Astfel, avem globuri pentru plozi care cuprind nume (de oameni, animale și repere geografice) care le stimulează imaginația.

globuri pamantesti pentru copii
Sunt globuri și pentru adulți (știm cum sună asta, dar nu e așa) ale căror forme geografice ies în relief.

globuri pamantesti cu forme in relief
Există globuri și pentru firile artistice, care îmbină tradiționalul și modernul.

glob pamantesc care imbina traditionalul cu modernul
De asemenea, avem și globuri care împacă ambele tabere (copii și adulți) prin intermediul unor diverse culori, aducând o pată de culoare ori în dormitorul celui mic ori în biroul celui mare.

globuri pamantesti viu colorate
Cum întotdeauna unul dintre noi (prin noi ne referim și la colectivul de la serviciu și la familie) este tipul exploratorului (căruia nu-i scapă, în primul caz, nici un zvon legat de ceilalți colegi ori de vreo colegă și șef, ori, în celălalt caz, nu ratează nici un colț al casei din a-l inspecta), s-a inventat și globul potrivit pentru acest gen. Este un glob pământesc viu colorat care te invită să studiezi și cercetezi toate țările.

glob pamantesc explorare
Nu-i ignorăm nici pe cei nostalgici, având pentru ei globuri cu acel aer de altădată dat de aspectul antic.

glob pamantesc voyager
În fine, pentru că nu vă cunoaștem la fel de bine cum o faceți voi înșivă, noi zicem că cel mai corect ar fi să vă alegeți globul pământesc care este pe gustul vostru. Puteți alege din paleta noastră de globuri pe care o puteți vedea accesând link-ul magazinului nostru online.
Explorați webshop-ul Micromapper și apoi explorați lumea!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s