Spune-ne adresa ta ca să-ți zicem povestea ta.

micromapper mapping people baza de date

Da, întocmai. Putem să facem asta. Și altele. Tot folosindu-ne de baza noastră de date. Iar când zicem/scriem „baza noastră” n-o facem dintr-o aroganță, ci datorită faptului că într-adevăr ne aparține. Tovarăși de-ai noștri, în sensul de colegi și prieteni, au bătut țara-n lung și-n lat și au obținut informații despre tot ce mișcă (și nu mișcă), aici referindu-ne la oameni (populație categorisită în funcție de vârstă, sex, ș.a.), străzi, numere ale lor (ceea ce e mare lucru, căci niciun sistem de navigare născocit până acum nu te poartă până la poartă…înțelegeți ce vrem să exprimăm, nu-i așa?), blocuri/case (chiar și scări și apartamente), puncte de interes, coduri poștale și multe și mărunte (multe deoarece mai avem date și de alt gen, cum ar fi restricțiile de circulație; mărunte pentru că putem intra în detalii, luând fiecare amănunt aparte) .

Am desfăcut și am refăcut țara, în sensul în care i-am dat forma unor straturi suprapuse (nu vă temeți, e la fel, nici nu am mărit-o, dar nici nu am micșorat-o). Aceste așternuturi în care am învelit-o (nu de altceva, dar a venit rândul ca noi, copiii, să avem grijă de mama-țară) sunt reprezentate de: localități, limite administrative, hidrografie (râuri, lacuri și tot ce curge), relief, rețea de drumuri, căi ferate (atâtea câte au scăpat din mâinile „fierarilor vechi”, dar și a celor noi), adrese poștale, cât și celelalte enumerate mai sus (deși se zice că repetiția este mama învățăturii, noi credem că repetiția este mama plictiselii, d-aia nu le numim pe rând iar).

De ce scriem toate astea? Nu, nu ca să ne dăm mari (suntem deja mari, în sensul de majori), ci pentru că vrem să împărtășim cu voi această informație și această bază de date. Nu se știe niciodată (de fapt, odată ș-odată) când o să vă placă o fată/un băiat despre care o să vreți să știți unde locuiește (motivele nu ne privesc), iar ea/el, cârcotaș(ă) fiind, o să vă dea coordonatele (latitudinea și longitudinea) la care o să vă uitați ca la niște dezordonate, neștiind ce să faceți cu ele. Într-un astfel de moment (și nu numai) intervenim noi care, cu măiestria noastră, putem transforma indicatorii în locuri precis determinate pe hartă. Atunci, și numai atunci, se poate trezi cu voi în fața ușii apartamentului sau porții ogrăzii (dacă sunteți îndrăzneți), ori poate găsi în cutia poștală o misivă (dacă sunteți ceva mai sfioși ori „old school”).

Bineînțeles că această exemplificare la nivel de persoană fizică („care este pă părsoană fizică”) poate fi extrapolată la înălțimea unei persoane juridice, a unei firme adicătelea. În acest caz, datele se schimbă. De fapt, datele rămân aceleași, numai interpretările se ajustează, ceea ce ne preface pe noi în interpreți (nu de muzică populară) de date (nu la fel de populare ca muzica, ce-i drept).

Un singur lucru mai am de zis (eu, persoana fizică ce am scris rândurile astea în numele persoanei juridice, Micromapper), de fapt, de arătat, nu de zis:

baze de date la nivel national micromapper

 

Persoană de contact: Jozsef Kuszalik

Număr de telefon: 0731 359 929

Adresă de e-mail: jozsef.kuszalik@micromapper.ro

Adresă: bulevardul Nicolae Titulescu, număr 117, bloc 30, parter, apartament 1.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s