Concurs în curs!

la inaltime

„Să ne înțelegem!” sau regulamentul concursului

Punem la dispoziția ta 3 premii ce o să te binedispună, și anume:
Premiul I: săritură cu parașuta – tandem alături de instructor și urmată de cea a cameramanului;
Premiul II: 10% micșorare a prețului săriturii, din bunăvoința SkyDive Transilvania;
Premiul III: 5% micșorare a prețului săriturii, tot din bunăvoința SkyDive Transilvania.

„Te condiționăm!” sau condițiile de participare

Pentru a lua parte la concurs și vânt din avion, musai:

 1. să pătrunzi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MicroMapper;
 2. să ne apreciezi, adică să apeși cu cinstire pe butonul „Like”;
 3. să click-uiești imaginea cu harta țărilor lumii de pe peretele paginii noastre;
 4. să împărtășești și celorlalți Facebook-iști acțiunea, dând „Share” imaginii;
 5. să adaugi un comentariu în care să răspunzi la întrebarea: „Unde/în ce țară de pe hartă tânjești să aterizezi când o să fii cu picioarele pe pământ?”;
 6. să speri.

Altele pe care e bine să le citești și știi

 • Răspunsul/comentariul tău trebuie să nominalizeze una dintre țările ale căror nume apar pe harta din imaginea alăturată. Nu de altceva, dar nu te trimitem pe altă lume.
 • Deși înțelegem că dorința poate fi atât de arzătoare încât să fii tentat să te înscrii în cursă de nșpe ori, să știi că numai o dată (ca nici o altă dată) poți face asta.
 • Să nu ții numai pentru tine informația, dă-le de știre și celor din anturajul tău și poate, peste ani și ani, încă o să le zici (cu multă mândrie și puțină invidie): „Băi, v-amintiți când, datorită mie, ați zburat? Parașuta aia, bună a mai fost! Cum, nu v-amintiți? Am dovezi, clipul video și fotografiile. Ia aduceți-i lui nenea o aspirină, în semn de recunoștință.”
 • Câștigătorul suprem, ală de-o să sară moca, după ce își sună familionul să se laude, să ne caute și pe noi (pe Facebook ori pe adresa de e-mail: marketing@micromapper.ro sau la numărul de telefon 0364566723) în maximum 7 zile de la data încoronării lui drept victorios (nu 7 zile de când a aflat, nu la Paștele cailor și nici când or zbura porcii, da?).
 • Fiind o ocazie specială, nu impunem dress code, cum ar fi să te îmbraci de duminică, însă să știi că toată treaba o să se întâmple într-o sâmbătă sau într-o duminică, după ce te programezi, putând să alegi orice zi de week-end până pe 31.11.2013. Magia o să se petreacă în satul Luncani din județul Cluj.
 • Știm cum o să sune asta (dacă citești cu glas), dar, din motive evidente, omuleții să nu aibă mai mult de 100 de kile și mai puțin de 16 ani. Dacă, totuși, ai 16 sau 17 ani, deci ești minor, vino (de mânuță) cu mama sau cu tatăl (tu știi care e mai neconvențional dintre ei).

Gata, nu mai pierde vremea citind (nu reguli ale concursurilor) și acționează, căci concursul începe astăzi, joi, 01.08.2013 la orele 13 trecute fix (13:00) și se termină vineri, 09.08.2013, la aceeași oră (13:00). După încheiere, site-ul http://www.random.org o să aleagă (aleatoriu, așa cum îi este și numele) 3 oameni pe care să-i fericim, pe 08.08.2013, după ce punem cap la cap datele.

P.S.: Bunicii și părinții noștri sunt prea convenționali ca să sară, frații și surorile au copii mici (și se tem), verișorii sunt plecați la muncă în Italia, Spania și Germania, de restul neamurilor nu ne pasă, iar pe prieteni suntem invidioși (că ei pot participa, iar noi nu), deci te asigurăm că n-o să măsluim rezultatele.

Și-ai sărit cu comentariul ca să sari cu parașuta!

Jozsef, Larisa, Ioana, Crina, Orsi, Florin, Boti, Arni, Ovidiu, Traian, Vasile și Alex (în loc de clasicul: „Echipa Micro Mapper”) și Doru („Echipa SkyDive Transilvania”).

2 gânduri despre “Concurs în curs!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s