FestiVALUL Peninsula

PENINSULAri, a sunat ceasul. Și dacă ceasul a sunat, trebuie să-i răspundeți…afirmativ. Dacă trebuie, trebuie. Muzica, dansul și voia bună sunt pe val, unul de care trebuie să vă lăsați duși…cu pluta. Nu de altceva, ci pentru a ajunge la mal. 🙂

Cel mai mare și mai tare din parcare festival românesc, majoritatea locurilor din această parcare fiind ocupate, în acest an de grație, 2013, și-a luat jucăriile și s-a mutat la Cluj-Napoca. Cineva, întristat de faptul că nu mai are loc la Târgu Mureș, comenta pe site-ul oficial http://www.peninsula.ro că o să fie varză à la Cluj. Eu zic/scriu că nu e de rău, ci de bine, căci cine a mâncat acest fel știe că e bun, indiferent de vasul în care e pus. La fel, cine a mai fost la acest festival, știe că e bun, indiferent de orașul în care e organizat. Bun.

Așadar, această a 11-a ediție n-o să se ducă la vale, decât dacă este vorba despre Valea Gârbăului, locul unde o să se întâmple magia. Între 18 și 21 iulie, natura o să fie gazda ideală, deci să sperăm că și musafirii o să fie ideali pentru gazdă (să fim blânzi cu natura). Hotărârea de a strămuta festivalul are de-a face atât cu trăirea clipei, adică prezentul, cât și cu viitorul, așa cum a afirmat Bodor Laszlo, directorul festivalului.

Devenită deja brandul orașului Cluj-Napoca, această manifestare muzicală își orientează în spațiu participanții prin intermediul hărților festivalului ce au fost create de bravii mei colegi cartografi. Mulțumescu-vă pe această cale scrisă.

Hărțile în cauză conțin pe una dintre fețe (da, și hărțile au două fețe) harta orașului Cluj-Napoca pe care sunt evidențiate câteva obiective turistice,

harta peninsula prima fata

iar pe cealaltă – facilitățile, evenimentele non-muzicale, scenele, cultură și muzică, sporturi și jocuri, cât și numele partenerilor Micro Mapper: Arobs, Mado, Roata Făget, Music Depo, Sky Dive Transilvania și Restaurant Shanghai, cărora le mulțumim pentru cooperare și cu care nădăjduim să fructificăm această colaborare în mod reciproc.

harta peninsula a doua fata

Acestea fiind scrise („Verba volant, scripta manent!”), porțile și brațele fiind deschise, adresăm organizatorilor, partenerilor și participanților dorințe de bine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s