ScriSoare către agențiile imobiliare

Una dintre legile lui Murphy despre domeniul imobiliar exprimă următoarea idee: „Dacă ești proprietar, te vei confrunta cu următoarea situație: cel puțin unul dintre chiriașii tăi îți va spune în fiecare lună că i s-a rătăcit cecul de salariu și nu îl găsește.”

Această lege poate fi extrapolată și în cazul agenției tale imobiliare. Dar, întrucât una ca asta nu este de dorit, este necesar să faci în așa fel încât ideea precedentă să nu devină o normă. Poți evita o astfel de împrejurare în care clienții, contractele și banii să se rătăcească, în acest fel nemaigăsind drumul spre tine.

Te întrebi cum? Micro Mapper îți răspunde. Simplu. Luându-ți o hartă. Și nu orice fel de hartă, ci una care să îți fie de real folos în bunul mers al companiei tale.
1. Harta de perete a municipiului Cluj-Napoca, atât de mare încât simți că orașul e al tău, la picioarele tale. Acest lucru măreț se datorează dimensiunii de 2,4 x 1,6 m, mărime ce, prin comparație cu tine (așa cum ilustrează și imaginea) este de proporții care depășesc cu mult mărimea obișnuită.
2. Harta este protejată de o folie care permite atât scrierea cât și ștergerea oricăror informații pe care vrei să le vezi sau nu pe ea.
3. Reprezentarea grafică a municipiului Cluj-Napoca include toate numerele caselor și ale scărilor apartamentelor, lucru îți ușurează munca și viața.
4. De asemenea, în hartă sunt înglobate și comunele Baciu și Florești.
5. Este un instrument ce contribuie la conturarea identiății vizuale, putând fi personalizată cu numele, logo-ul și sloganul firmei tale.
6. Conform doleanțelor tale, putem delimita cartierele pe culori.

Deși noi considerăm că aceste elemente diferențiatoare ale hărții Micro Mapper constituie îndeajuns de multe motivații astfel încât să iei pe loc decizia de a o avea (mai ales că alți competitori din același domeniu ca cel în care activezi tu deja o au), totuși ia-ți atât timp cât ai nevoie să te gândești cum îți poate folosi și apoi…
Apelează-ne cu încredere!

Pe noi, ca și tot unitar, dacă ne cauți, ne găsești astfel:
Adresă: B-dul Nicolae Titulescu, nr. 117, bl. 30, ap. 1, 400 407
Telefon: 0364 566 723
E-mail: office@micromapper.ro
Facebook: Micro Mapper
Blog: http://www.powerofmaps.wordpress.com

Harta de Perete a Municipiului Cluj

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s