Nu fi Mahomed şi du-te la munte!

chemareamuntelui

Muntele e captivant. Îți captează privirea, respirația, simțurile. Te prinde în mreji. Te seduce într-așa măsură încât, buimăcit fiind datorită emoției hipnotizante, nu îți poți reveni în fire decât cu ajutorul unei hărți.

„Atunci când ești debusolat și mintea îți zboară departe…ia-ți o hartă! De la Micro Mapper. Hărți pentru cei cu capul în nori, dar cu picioarele pe pământ.” Despre noi. Pe pagina de Facebook. Acesta este motivul pentru care participăm la Zilele Muntelui, eveniment ce se va petrece în 8 și 9 iunie, pe dealul Cetățuia al Clujului, începând cu orele 10 și terminând cu 22.

„Legile muntelui sunt o întreagă învățătură, un cod al comportării în împărăția de piatră a înălțimilor, decantat de experiența multor generații de oameni care au urcat mereu pe munți”, afirmă fermecător Ion Preda. Similar, normele Micro Mapper sunt cunoștințe dobândite de-a lungul celor 12 ani de când activează în acest domeniu, însumând un crez al prestării serviciilor, împreună cu experiența oamenilor pasionați care lucrează în cadrul firmei, spunem mândri noi.

Rezultatul muncii și, totodată, al plăcerii noastre este cea mai completă și exactă hartă digitală a României care este accesibilă pe www.mapdata.ro și este integrată în aplicația Scurtătura (www.scurtatura.ro). De asemenea pe www.harta-turistica.ro sunt postate hărți ale diverșilor munți din România, trasee turistice și altele de acest fel folositoare împătimiților de activități de petrecere a timpului în natură. Tot așa, pe www.fabricadeharti.ro puteți face cumpărături la un click distanță, punând în coș hărți de perete, turistice, personalizate, în relief (3D), atlase, globuri și gadget-uri cu efectul „Uau!”. Toate aceste bunătăți pot fi găsite, dacă sunt căutate, și la standul pe care îl vom avea amplasat în locația respectivă.

Și cum niciun munte nu este prea înalt ori imposibil de escaladat, nutrim sentimentul că nici pentru voi nu este greu să luați parte la sărbătorirea muntelui. Dacă aveți credință cât un bob de muștar în această celebrare, puteți munta un munte. Dar dacă neîncrederea voastră este cât un munte, nu o să puteți urni nici măcar un bob de muștar.

niciunmuntenuepreainalt

Să avem munți de distracție!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s