Vizită, de Micro Mapper, partea a doua

Numaidecât vreau să îl citez pe domnul Cătălin Surdeanu, director al Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice: „Eu sunt precum un croitor, lucrez cu materialul clientului”. Ca o meseriașă, o să încerc să croiesc o descriere a ceea ce s-a petrecut în contextul vizitei făcute și de doamna director al Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Vest, Sanda Cătană, la proiectul „Date spațiale exacte, actuale și complete”.

catalinsurdeanusisandacatana

Am ajuns la destinație, și nu oricum, ci repede, navigând pe…nici nu știu cum să numesc făcătura de mai jos, și utilizând proaspăt inițiata pe telefoanele noastre deștepte „Scurtătura”. N-am întârziat (demn de menționat). Am share-uit (așa cum mi-ar crește sufletul dacă ai distribui și tu, singurule cititor, această scriere) mape brand-uite în care am inclus un anunț de presă și o Prezentare Power Point (ori Flower Power, cum îmi place s-o numesc). Ambele „docomente” conțineau informații despre proiectul trecut „Date spațiale exacte, actuale și complete” și despre proiectul prezent și viitor Scurtătura.

gpsurias

Despre ce e vorba în legătură cu acest proiect? Despre faptul că Micro Mapper a făcut, cu ajutorul finanțării primite, 13 hărți digitale ale unor stațiuni turistice din regiunea nord-vestică care sunt postate pe site-ul www.harta-turistica.ro. Făcând una ca asta, Micro Mapper a optimizat atât cantitativ, cât și calitativ hărțile și bazele de date și, mai mult, a inovat (dovada că nu numai a câștigat premiul pentru inovare în cadrul zilelor Regio, dar l-a și meritat). Inovarea constă în conceperea aplicației Scurtătura care integrează harta României, o hartă pentru realizarea căreia colegi de-ai mei bravi „au bătut la roată” (cum bine a exprimat un ziarist de la Ziua căruia i-aș spune pe nume dacă l-aș ști, dar așa îi dau doar „Ziua bună!”) și la picior (cum la fel de bine a cuvântat Chief Visioanry Officer-ul Micro Mapper, József Kuszálik). Și uite așa se face că Scurtătura nu este fără număr, ci include atât numele, cât și numerele străzilor. Mulțumescu-vă, dragi tovarăși!

conferintaadr

Sub aceste cuvinte scrise vedeți poze făcute de-al nostru cameraMAN (printre altele). P.S.: Ghici care dintre cei trei e? Normal, cel cu camera cea mai mică, precum chiar el a afirmat, mărturisindu-le celorlalți doi că se simte complexat.

treicameramani

După o „ciorbiță” copioasă oferită de cei de la hotelul Victoria, inevitabil urmează pomelnicul cu mulțumiri. Așadar și prin urmare, mulțumim hotelului Victoria (pentru găzduirea în sala de conferințe și barul de zi), celor de la presă (cărora nădăjduim că le-am răspuns pertinent la întrebările adresate), camarazilor Razi (două bucăți a câte un Radu) și Boti (pentru prezența lor fizică și psihică), vizionarului József Kuszálik și domnului Cătălin Surdeanu, respectiv doamnei Sanda Cătană. Pentru tot.

echipamicromapper

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s