Vizită, de Micro Mapper

Micro Mapper va scrie mâine („bloggerița” scrie astăzi) schița Vizită și va fi gazda Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. De ce „schiță”? Deoarece evenimentul de mâine înfățișează un episod caracteristic din viața personajului Micro Mapper.

Scena are în rolul principal întreprinderea Micro Mapper care a creat hărțile digitale ale unor 13 stațiuni turistice din zona nord-vestică a țării. Dacă ar fi să transpunem schița în film și scena în episod, atunci am putea desemna Regio drept regizor, întrucât a organizat spectacolul din punct de vedere tehnic. Îndrumarea jocului actorilor a fost făcută conform concepției, viziunii și standardelor Uniunii Europene, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Musafirii vor fi Cătălin Surdeanu, directorul Autorității de Management a Programului Operațional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, și jurnaliști.

Nutrind sentimentul de încredere că vizita nu va decurge asemenea „Vizitei” scrise de maestrul Caragiale, trag cortina și aștept cu nerăbdare următorul episod din acest serial.

De asta de mai jos a făcut Micro Mapper hărți turistice!

turist

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s