Se recomandă contra monotoniei

gadgeturi micro mapper

Dimineață. Amiază. Seară. Te apucă febra ieșirii. Pe jos, cu mașina, rolele, motocicleta, bicicleta, ori alte mijloace de transport (uimiți-ne!).

Am putea încerca (nu știm dacă am și reuși) să facem poezie din textul ăsta care, până la urmă, e unul de marketing, dar noi vrem să vă „prindem” pe voi, desfășurătorii de acțiuni în aer liber. Este vorba nu despre a face artă, ci de a vă da șansa de a încerca dispozitive despre care știm că ar putea să vă placă.

E plină lumea asta mare și tare de gadgeturi în toate formele posibile și imposibile (posimbile, într-un cuvânt, folosit de un personaj dintr-un serial), însă noi le concentrăm pe toate într-un loc, în lumea ta, dacă vrei.

Te îndemnăm să-ți iei lumea în cap (păstrându-ți-l totuși pe gât; chiar, poate mă lămurește cineva mai priceput în a vorbi, dezlegând misterul expresiei „a avea capul pe umeri”, căci, deși știu ce înseamnă, sau tocmai pentru că știu ce înseamnă, îmi dau seama că nimeni nu poate avea capul pe umeri, nu că n-ar vrea, dar n-ar putea, deoarece între cap și umeri este un „obstacol” numit gât). În fine, nu numai că te impulsionăm, dar te și sprijinim, închiriindu-ți orice dispozitiv vrei (dintre cele pe care le avem, desigur) și pe care îl poți utiliza unde vrei (în limita a ceea ce este destinat să facă).

Astfel, fie că ai o dorință nebună să galopezi pe caii putere ai bicicletei (cu toate că știu, dintr-o glumă, că bicicleta are boi) și să înregistrezi track-ul cărărilor pe care hoinărești, fie că îți place să mergi pe jos (nu numai după ce ieși din club și nu mai ai bani de taxi) și ești un „potecător” (hibrid de care am aflat de la Horațiu Popa), noi îți punem la dispoziție instrumentele care te ajută să nu te rătăcești, să-ți numere bătăile inimii pe secundă (astfel poți face și o declarație de dragoste) și altele.

Cum este posimbil (imposibilul devenit posibil) să faci toate acestea și altele care ne trec prin minte, dar pe care nu le putem scrie aici? Vino cu mâna goală la noi acasă (sediul firmei este pe strada Nicolae Titulescu, numărul 117, bloc 30, apartament 1) și pleacă cu unul dintre aparatele noastre ingenioase.

Ce te-ar putea face pe tine, cutreierătorul care are tot internetul din lume să vină la Micro Mapper? Un posibil răspuns este…enigma. Ce dispozitiv vine după alt dispozitiv și după al treilea dispozitiv ce vine? Și mai e ceva: niciodată nu vei ști dacă nu ne vedem față-n față cum poate să sune textul ăsta spus cu gura noastră și cum te poți simți pipăind și încercând aceste obiecte.

Îndrăznește, îndrăznește, îndrăznește! Fii inspector Gadget și inspectează gadgeturile noastre. Întrebări? Dacă vei căuta, vei găsi adresa de e-mail și numărul de telefon pe site ori pe pagina de Facebook.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s