Pe scurt…ătură.

Întotdeauna (dar absolut întotdeauna) când vrem să ajungem undeva, avem de ales între cel puțin două variante: calea dificilă și lungă ori cea ușoară și scurtă.

cai

Uneori, preferăm să urmăm drumul îndelungat, doar pentru distracție. Alteori, o facem pentru că ne place să ne complicăm, parcă așa suntem și noi complecși într-un fel. Dar de cele mai multe ori, când timpul nu mai are răbdare cu noi ori noi nu mai avem răbdare cu el, trebuie să optăm pentru cărarea care urmează distanța cea mai scurtă între două puncte.

Asta se întâmplă fie când mergem la facultate, fie la serviciu sau la întâlniri (de afaceri/amoroase). Și pentru că o întârziere ce, până la urmă nu ține întru totul de noi (ne-a murit bunica…de vreo 3 ori până acum, deși nu e posibil să avem mai mult de maximum două; am uitat să ne punem alarma să ne deștepte; nu s-au aliniat corect planetele; traficul, cea mai des întâlnită scuză, dar și cea mai reală cauză a întârzierilor noastre), poate și va fi folosită împotriva noastră, avem nevoie de ajutor.

Celor care au strigat „Ajutor!” când se înecau în marea de mașini ce lâncezea pe stradă la orele de vârf, le dăm o veste bună și o mână de ajutor: aplicația Scurtătura.

scurtaturaro

Poți (dacă vrei) să fii pe val, navighând moca (da, no money, dar nu și no fun) pe telefonul tău deștept! Ne-am paria smartphone-urile pe faptul că deja ai și tu unul. Suntem la fel de deștepți ca telefoanele noastre. Plecând de aici și vrând să ajungem departe, am creat o aplicație cel puțin la fel de iscusită, ba chiar șmecheră, îndrăznim să spunem, fiindcă găsește cel mai rapid traseu între două puncte. Pe ce se bazează de e șmecheră? În primul rând, pe însăși definiția cuvântului șmecher: care știe să iasă din încurcături, care se orientează cu pricepere în orice situație. În următoarele rânduri, pe traficul existent acum și aici (atunci și acolo), ocolirea drumurilor problematice, a străzilor aglomerate, în fine, tot ce nu vrei să găsești pe străzi. Pe scurt, scurtătura te scoate din încurcătură!

ce faci intr-o secunda

Long story short, va urma…lansarea aplicației în decursul acestei luni (așa cum nădăjduiesc colegii noștri de la departamentul tehnic care lucrează de zor și cu spor la dezvoltarea ei; apropo, băieți și fete, noi, ceilalți, ne bizuim că o să ne faceți calea mai scurtă și viața mai ușoară 🙂 ). Stay tuned pentru aflarea datei exacte a punerii în circulație (în sensul propriu și în cel figurat).

whatsupdoc

P.S.: Mi-am amintit (de fapt, mi s-a amintit) că astăzi e 1 mai. Ignorând faptul că Ziua Muncii este sărbătorită prin, surpriză, ne-muncă (?) și că (așa cum tocmai a Facebook-uit o prietenă) „nu ești proletar dacă de 1 mai nu faci grătar”, vă doresc…1 mai în 2 mai cu Maitreyi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s