Marele FINAL FERICIT la M.I.C. 2013

Duminică, 21 aprilie 2013, echipa MicroMapper a participat la cea de a treia ediție a Maratonului Internațional Cluj. Am fost sponsori la eveniment, am produs și distribuit harta Maratonului, dar am și alergat!

DSC_0261resized

Unii dintre noi, care au un tonus mai ridicat, s-au înscris la proba de maraton-ștafetă, 4 mai exact, și anume: János Kuszálik, Arnold Temerdek, József Kuszálik, Botond Hegyeli, și Radu Nichie la crosul BT. Tot respectul cuvenit pentru inițiativa, curajul și anduranța lor (toți au trecut linia de sosire, pe picioarele lor, mai puțin unul care a făcut-o târâș, câștigând astfel un pariu a cărui miză încă nu ne este cunoscută, dar bănuim că a meritat).

sunresized

Alții n-au alergat (cel puțin, nu la propriu), au stat la stand-ul amplasat în interiorul Cluj Arena și au fugit după oamenii ce mișunau debusolați pentru a le da harta cu traseul maratonului și harta orașului Cluj-Napoca cu obiective turistice. Ne-a încântat feedback-ul primit din partea acestora, întrucât în astfel de vremuri o busolă de genul acesta le-a fost într-adevăr de folos.

micromapresized

Plozilor le-a stârnit râsete harta 3 D pe care au pipăit-o în lung și-n lat.

pusti2resized

Privirea și atenția împătimiților de activități în aer liber au fost atrase de gadgeturile destinate desfășurării unor asemenea acțiuni, și, ca într-o cabină de probă fără perdea, au probat ceasurile cu gps și au mânuit cu pricepere și entuziasm celelalte dispozitive.

batmanresized

Au fost (și încă mai sunt) tineri responsabili care s-au oferit voluntari și au distribuit hărți prin împrejurimi și care au fost brand-uiți cu câte un tricou MicroMapper.

hartamaratonresized

Scriind (noi) și citind (voi, sperăm) rândurile de mai sus, constatăm că avem o mare de oameni care s-au lăsat duși de val și cărora le mulțumim pentru interesul pe care l-au manifestat într-o formă sau alta. Toți au reușit să ajungă la mal și, datorită apei, să scape basma curată. Au ieșit cu bine din situația Maratonului. De fapt, exprimarea la persoana a treia e impersonală, așa că rectificăm: am ieșit cu bine, atât de bine încât duminica viitoare, 28 aprilie 2013, ne implicăm în Maratonul Făgetului organizat de Clujul pedalează.

Și, cum orice sfârșit e un nou început, acest final fericit al Maratonului Internațional Cluj este startul Maratonului Făgetului. Sfârșitul este acolo de unde începem, iar implicarea constantă este continuarea prieteniei frumoase pe care am început-o cu sportul.

P.S.: Le zâmbim celor de care ne amintim de pe traseul Maratonului pe care l-am parcurs și noi, mergând și distribuind hărți. Conștientizăm că ne-am încurajat reciproc să nu renunțăm și intersectările noastre întâmplătoare au fost reciproc încurajatoare. Big up și câte o bere virtuală fiecăruia!

runnigarrunresized

Reclame

Un gând despre “Marele FINAL FERICIT la M.I.C. 2013

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s