Să ne întrecem pe noi înșine!

Duminică, 21 aprilie 2013, va avea loc (impropriu exprimat, căci nu va sta locului) cea de-a treia ediție a Maratonului Internațional Cluj.

Startul promovării evenimentului s-a dat deja, dar în speranța că nu l-am ratat, ne înscriem și noi printre promotori, aceasta după ce ne-am înregistrat deja ca sponsori și concurenți.

Motivația constă în faptul că noi, ca și creatori ai hărților tipărite și digitale, suntem nevoiți să ținem pasul cu evoluția (citiți postarea anterioară despre inovație). Astfel, ne mișcăm încontinuu și încercăm (voi ne confirmați sau infirmați dacă reușim) să nu rămânem în urmă.

Ne dorim ca voi să vă mișcați odată și împreună cu noi. La figurat, desigur, însă și la propriu. Cum puteți (dacă vreți) să transformați acest vis în realitate? Alăturându-vă Maratonului și ajutându-ne să distribuim hărțile pe care le-am conceput cu ocazia acestuia, hărți ce conțin traseul, obiective turistice ale Clujului și noile produse pe care vi le-am pregătit. Bănuim că deîndată ce ați citit rândurile de mai sus v-ați întrebat: „Mie ce-mi iese?”, așa că vă răspundem: „Implicare, activism și sănătate.” Bine, și astea, pe lângă un tricou personalizat MicroMapper. Câte unul pentru fiecare, doar n-o să-l schimbați, nu între voi. 🙂

Așadar și prin urmare, cine vrea la alergare, să se dea mare și tare (cu tricoul MicroMapper), să ne scrie către adresa de e-mail office@micromapper.ro și să se întreacă pe sine. Nu cu gluma, cum facem noi. 🙂

P.S.: Nu e o glumă, dar ne-ar plăcea să vă fi făcut să râdeți sau măcar să zâmbiți.

melc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s