MicroMapper: puterea hărților de a uni nu numai puncte, ci și oameni!

Conferință, 2 aprilie 2013, sala de conferințe a Galeriei Diakoniei Lutherane din Cluj-Napoca

Puterea hărților devine și a oamenilor atunci când drumurile acestora se intersectează mai mult sau mai puțin întâmplător. 

Așa se face că puterea despre care scriu mi-a fost transferată și mie, participând la conferința de presă ce a avut drept scop prezentarea noii imagini a firmei MicroMapper. Prezentarea a fost făcută de către directorul general al firmei, Jozsef Kuszalik care și-a atins țelul scontat, fapt confirmat și de feedback-ul prețios al celor ce au luat parte la eveniment. Noua direcție a companiei a fost anunțată de către acesta într-un mod interactiv, cu patos și entuziasm, printr-o prezentare complexă Power Point. Aceasta a conținut o multitudine de slide-uri, oferind o informație bogată ce a trezit și menținut atenția publicului.

DSC_6451mm

Noile straie pe care le-a îmbrăcat MicroMapper sunt moderne și denotă proaspețime, ținuta fiind apreciată de cei prezenți. Astfel, s-a realizat faptul că diferența este făcută de inovație, iar elementul diferențiator al companiei constă tocmai în lansarea de servicii și produse inovative atât în mediul online cât și în cel offline. Deși evoluția este o cale naturală de urmat a fiecărei persoane și companii, inovația MicroMapper este rezultatul străduințelor depuse de întreaga echipă. Prin echipă nu mă refer la acea „echipă” care apare de obicei drept semnătură impersonală la sfârșitul unui newsletter ori e-mail, ci la sensul profund al cuvântului, acela de grup de oameni care, sub conducerea unui șef, îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună. Astfel, a fost îndeplinit și un obiectiv colateral, și anume acela de a crea sau consolida legături între toți oamenii care au lucrat, lucrează și vor lucra cu și pentru MicroMapper.

DSC_6296 m

Călătoria al cărei ghid a fost Jozsef Kuszalik a fost una în timp și spațiu, întrucât ne-a fost istorisit trecutul firmei și am fost purtați vizual de la o imagine la alta. Ghidul nostru virtual, directorul general al Micro Mapper, a încercat și a reușit să ne schițeze o hartă mentală a afacerii, reliefând culmile atinse în trecut, vârfurile pe care își propune să le atingă în prezent și piscurile înalte pe care aspiră să le cucerească în viitor, printre care transformarea firmei în S.A. și cotarea acesteia la bursă.
Cunoașterea a avut loc reciproc, fiecare dintre participanți vorbind despre el și recomandând o destinație turistică. Atât participanții cât și destinațiile au fost dintre cele mai diverse, expresive și pline de farmec.

DSC_6426 m

Sfârșitul conferinței a fost începutul unei socializări mai jucăușe, sporită și de degustarea de vinuri și brânzeturi.

DSC_6419 m

Nu mă credeți pe cuvânt (scris)? Iată! Poze.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s