Deschidere spre comunitate

Investim pasiune, timp şi efort pentru crearea celei mai complete şi actuale hărţi a României. Ne dorim însă ceva mai mult, şi anume să oferim acestă hartă tuturor celor care au nevoie de ea. Este un scop greu de realizat, dar suntem decişi să-l concretizăm pentru tine şi împreună cu tine!

Dacă eşti interesat să contribui la completarea şi actualizarea hărţii noastre, te invităm să faci parte din comunitatea de cartografi ai Hărţii României!

Dacă eşti pasionat de GIS, cartografie şi date spaţiale, ai experienţă în acest domeniu şi îţi place să te implici, sperăm să te avem alături de noi pentru a susține promovarea tehnicilor GIS şi utilizarea datelor spaţiale în cât mai multe domenii, în care sunt încă prea puţin utilizate, precum sănătatea, comerțul, domeniul bancar, domeniul imobiliar, publicitatea.

Pentru date GIS, trimite-ne o solicitare însoțită de CV-ul tău, domeniul de aplicare al lucrării și datele cu care te putem ajuta. Te aşteptăm să te implici alături de noi.

Recompensăm întotdeauna pe cei care își aduc contribuția la îmbunătățirea hărților, inclusiv financiar. Donăm 5% din veniturile noastre comunităţilor de cartografi, specialişti din domeniul GIS, organizaţii turistice  şi de protectie a mediului, care ne sprijină pentru a face împreună o hartă mai bună, prin care să creștem valoarea serviciilor oferite.

Ne-am propus să organizăm mai multe concursuri împreună cu voi și să ne implicăm în sponsorizarea de activităţi desfășurate în aceste domenii.

Propune idee ta! Lansează o idee de concurs la care pot participa cartografi şi specialişti GIS.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s